Door de kosten zo laag mogelijk te houden, dus geen duur kantoor en personeel, kan mr. Groot een scherpe tariefstelling bieden, die zeker 20% voordeliger is dan gelijkwaardige alternatieven. Daarnaast geldt voor incasso-opdrachten ‘no cure, no pay’. Het spreekt voor zich dat ook het voorkomen van juridische procedures, welke mr. Groot pas als laatste redmiddel hanteert, kostenbesparend zal werken. Bij La Granda Juridisch Kantoor bent u niet gebonden aan een abonnement of lidmaatschap.

La Granda Juridisch Kantoor biedt haar diensten aan tegen een honorarium van € 92,50 per uur. U betaalt geen kantoorkosten. Over het honorarium en de kantoorkosten wordt 21% omzetbelasting in rekening gebracht. Uiteraard is het mogelijk om in bepaalde gevallen of bij eenmalige projecten een vaste prijsafspraak te maken.

Incasso-opdrachten worden aangenomen op basis van ‘no cure, no pay’, mits er geen inhoudelijk verweer wordt gevoerd. Wordt er wel inhoudelijk verweer gevoerd of wordt de openstaande schuld via een gerechtelijke procedure gevorderd (uiteraard in overleg), dan geldt het uurtarief. De incassokosten zullen zoveel mogelijk verhaald worden op de debiteur.

Tarieven incasso gebaseerd op het Besluit vergoeding voor buitengerechtelijke incassokosten:

Een gestaffeld tarief:

15% over de eerste € 2.500,-
10% over de volgende € 2.500,-
5% over de volgende € 5.000,-
1% over de volgende € 190.000,-
0,5% over het meerdere

 

Naast het honorarium worden onkosten, zoals deurwaarders-, griffie-, vertaal-, koeriers- en reiskosten in rekening gebracht.